Till Salu

Snart till salu Gamla Bjärred– Förhandsvisas efter överenskommelse

Unikt tillfälle att förvärva en villa med fantastisk atmosfär. Fastigheten är varsamt renoverad och tillbyggd med hänsyn till alla tidstypiska detaljer och har genomgående hög standard. De 268 kvm fördelas på tre plan med generös takhöjd. Stora sällskapsytor, tre till fem sovrum och totalt nio rum. En härlig terrass leder till en fantastisk trädgård anlagd med hänsyn till husets karaktär. Trädgården är indelad i flera rum anpassade efter sol och vind och inramas in av mur och häckar. Fastigheten har ett stort dubbelgarage och parkeringsplats för fler bilar på gatstensinfarten.​

Norra Villavägen 6a första parkett

Praktfull Jugendvilla i tegel med sundsutsikt.

På Bjärreds gräddhylla i en fantastisk miljö ligger detta välbevarade kvalitetsbygge från 1890. Här finner ni pampiga sällskapsytor och många eleganta rum som fördelar sig i två plan, en inredd vind och en källare med festlokal. Huset har bebotts av samma familj sedan 50-talet. Här har ni möjligheten att skapa ert drömboende.

Två stora sällskapsrum, matsal, kök, inbyggd veranda, 5 sovrum, badrum, toalett, en stor källare med festlokal, vinkällare, bastu, hygienutrymmen och flera aktivitetsrum.

Det finns en detaljerad besiktning på huset som ni får ta del av samt en katalog med utförliga bilder.

Välkomna att boka en privatvisning!

Se huset på Hemnet här

Norra Villavägen 6b Tomt

Tag tillfället att rita ert eget hus på Bjärreds gräddhylla. Här erbjuds till försäljning sista tomten på Norra Villavägen. Tomten är på 1094 kvm och ligger luftigt bland äldre bebyggelse avskilt från trafiken på Norra Villavägen.

Se tomten på Hemnet här

TRE TOMTER PÅ 550KVM VARDERA!

Bygg ditt eget stenhus på lugnt läge i centrala Bjärred med närhet till skolor och service. Möjlighet att helt anpassa huset efter era önskemål.

Prisexempel: 5.995.000 för 1,5plans stenhus om 154kvm, 3-4 sovrum, på ca 550kvm tomt i sydväst-läge. Kostnader för bygglov och anslutningar tillkommer.

Kontakta mäklaren för mer information: annamaria.desa@maklarkompaniet.se

Mobil: 0707414895.

Söker ni en tomt i Bjärred ? Tag gärna kontakt med mig för information om lediga tomter i Bjärred.​

SÅLDA HUS

OM OSS

Mäklarkompaniet AB

​Org nr: 556727-6927

KONTAKT

HITTA OSS

Norra Villavägen 21 B

237 34 Bjärred